ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η MSKElectric είναι μια εταιρεία Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων, Τεχνικών που ασχολείται με την παροχή Ηλεκρολογικών Υπηρεσιών / Υπηρεσιών Μηχανικού και δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1977. Είναι ο μηχανικός σας, ο τεχνικός σας σε όλη την ΑΘήνα, με άμεση ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη σας.

Όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπίζουμε κάθε έργο  με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό και υποσχόμαστε τις αποτελεσματικότερες αλλά και πιο συμφέρουσες λύσεις  για τον πελάτη μας.

Η εταιρεία μας με πολλά έργα στο ενεργητικό της εγγυάται υψηλή απόδοση,ασφάλεια και συνέπεια. Είναι ο μηχανικός σας, ο τεχνικός σας σε όλη την Αθήνα έτοιμος να καλύψει κάθε ανάγκη σας άμεσα.

H MSK Electric εξειδικεύευται στην παροχή άμεσων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μηχανικού που αφορούν τον Οικιακό και Βιομηχανικό τομέα όπως τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, ενεργειακά πιστοποιητικά, κάλυψη Βλαβών, Αλλαγή Ηλεκτρολογικών Πινάκων, Προσθήκη Ρελέ, Ανακαινίσεις, ενεργειακά πιστοποιητικά, νέα υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου, υδε, πιστοποιητικο ΔΕΗ ή αλλιώς και Σχέδιο ΔΕΗ κτλ).

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοπιούμαστε και στον τομέα της κατασκευής φωτοβολταϊκών συστημάτων παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης, εγκατάστασης αλλα και συντήρησης. Επίσης έχουμε την τεχνογνωσία στην εγκατάσταση αυτόνομων φωτοβολταϊκων συστημάτων για να καλύψουμε μερος ή όλες τις ενεργειακές ανάγκες κατοκιών και όπου γενικά υπάρχει ανάγκη ενεργειακής κάλυψης.

Η
MSKElectric με τα τρία γραφεία της εξυπηρετεί όλη την Αττική και παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα μέσω του δικτύου της.

Η MSK Electric είναι ο μηχανικός και τεχνικός σας σε όλη την Αθήνα και έχει τα κάτωθι γραφεία εξυπηρέτησης:

  • Γλυφάδα (Κάλυψη Νότιας Αττικής)
  • Αρτέμιδα (Κάλυψη Ανατολικής Αττικής)
  • Ζωγράφου (Κάλυψη Κεντρικής και Βόρειας Αττικής)

 

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί.