Υπηρεσίες

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις οικιών,επαγγελματικών χώρων


Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ένα βασικό κεφάλαιο στην κατασκευή της κατοικίας.

Το Έμπειρο Τεχνικό Προσωπικό της MSKElectric και ένας κατάλογος επιλεγμένων υλικών μετά από έρευνα αγοράς από τους μηχανικούς της (ασφάλειες,πίνακες,αγωγοί,σωστή διατομή σωληνώσεων,καλή ποιότητα υλικών κλπ) αποτελούν τον συνδυασμό που θα δώσει το πιο λειτουργικό αλλά και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ανακαίνιση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων οικίων,γραφείων και καταστημάτων


Με την ανακαίνιση γίνεται έλεγχος των ηλεκτρολογικών γραμμών για την πρόληψη προβλημάτων που τυχόν έχουν δημιουργηθεί με το πέρασμα των χρόνων. Αντικαθιστούμε τον παλιό ηλεκτρικό πίνακα,προσθέτουμε πρίζες και διακόπτες καινούργιους για να είναι πιο λειτουργικός ο χώρος,συνδέουμε την κουζίνα αλλά και το θερμοσίφωνα και τέλος τοποθετούμε τις πρίζες,διακόπτες και ότι άλλο χρειαστεί έτσι ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος για χρήση.

Θεμελιακή γείωση


Η θεμελιακή γείωση είναι ένας γειωτής ταινίας που τοποθετείται στο κάτω μέρος  των θεμελίων των κτιρίων ,μέσα στο σκυρόδεμα θεμελιακή γείωση εφαρμόζεται ως βασική γείωση προστασίας και λειτουργίας. Σκοπός της κατασκευής της γείωσης είναι η προστασία των ανθρώπων από ηλεκτροπληξία εξ επαφής.

Αλλαγή μονοφασικού ρεύματος ΔΕΗ σε τριφασικό


Αλλάζουμε την γραμμή παροχής και την πηγαίνουμε από τον τον πίνακα στο ρολόι της Δεη,επίσης πρέπει να γίνει και αλλαγή πίνακα σε περίπτωση που δεν χωράν οι γενικές ασφάλειες,το ρελέ διαρροής και η αλλαγή του γενικού διακόπτη.

Συστήματα ασφαλείας


Αναλαμβάνουμε να περάσουμε τις γραμμές αλλά και την τοποθέτηση του εξοπλισμού(κάμερες,συναγερμός,access control).Τα συστήματα ασφαλείας σήμερα μπορεί να είναι ενσύρματα ή ασύρματα.Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τοποθετήσει το πιο ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας,παρέχοντας υψηλή ποιότητα.

Δίκτυα ασύρματα-Ενσύρματα-Δομημένη καλωδίωση


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση αλλά και την συντήρηση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων. δομημένη καλωδίωση αφορά τη δομή της καλωδιακής εγκατάστασης ενός τοπικού δικτύου και τις προδιαγραφές που αυτή θα πρέπει να διαθέτει. Αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τις μελλοντικές φυσικές επεκτάσεις του δικτύου. Όλες οι εγκαταστάσεις ακολουθούνται με τελικό έλεγχο του δικτύου, με την χρήση των πλέον σύγχρονων οργάνων μέτρησης.

Επίγειες και δορυφορικές κεραίες


Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση κάθε είδους δορυφορικής κεραίας σταθερής ή κινητής,για έναν ή πολλούς χρήστες.Επίσης εγκαθιστούμε κεραίες επίγειας τηλεόρασης.

Τοποθέτηση νυχτερινού ρεύματος


Τοποθέτηση του αγωγού πρόσθετης εξυπηρέτησης χρώματος μπλε διατομής 1,5 χιλιοστού,μεταξύ του μετρητή της ΔΕΗ και του γενικού πίνακα της ηλεκτρικής εγκατάστασης .Οι περισσότερες νέες οικοδομές έχουν αυτή την υποδομή,στις κατασκευές της δεκαετίας του 70 οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις συνήθως δεν έχουν την απαραίτητη διατομή για τη διέλευση του επιπλέον μπλε καλωδίου ενώ μπορεί να μην υπάρχει και καλώδιο γείωσης που είναι επίσης απαιτούμενο για να γίνει η αίτηση στη ΔΕΗ.Σε αυτήν την περίπτωση περνάμε εξωτερικά έναν αγωγό και τοποθετούμε γείωση στην εγκατάσταση που επίσης συνδέεται με τον πίνακα με εξωτερικό καλώδιο.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικών αφού προηγηθεί ο απαραίτητος έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης ΔΕΗ απαιτεί πιστοποιητικό σε περίπτωση,αλλαγή ονόματος,νέα ηλεκτροδότηση,επανασύνδεση παροχής ΔΕΗ,επαύξηση ηλεκτρικής ισχύος.

Φωτοβολταϊκά συστήματα


Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν το σχεδιασμό,την προμήθεια εξοπλισμού,την κατασκευή αλλά και την συντήρηση μικρής και μεγάλης κλίμακας με στόχο την διασφάλιση της μακροχρόνιας λειτουργίας της εγκατάστασης.

Αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα


Σκοπός ενός τέτοιου συστήματος είναι να παρέχει ρεύμα σε μια οικία ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο,χρησιμοποιώντας ενέργεια από τον ήλιο,χωρίς εξάρτηση από το δίκτυο της ΔΕΗ.